Onze menukaart

Laatste update 04-11-2017

De keuze van,dikwijls zeer streekgebonden gerechten,
de vakkundig geselecteerde voorraad in de wijnkelder en
de gemoedelijke bediening zijn volledig
in overeenstemming met de
Bourgondische opvattingen van waard Toon Bosters

 Wij werken vooral met streek- en seizoensproducten.
We maken eigenlijk alles zelf.
Door te kiezen voor streek- en seizoensproducten kunnen
we altijd topkwaliteit bieden en een optimale smaakbeleving.

Aangezien wij uitsluitend werken met dagverse ingrediŽnten, kan het voorkomen
dat een product niet aan onze kwaliteitseisen voldoet.
Mocht om die reden een gerecht niet geserveerd kunnen worden, vragen wij daar uw begrip voor

Voor de kleinere eters passen we gewoon de porties aan,
vraag het gerust aan onze medewerkers.

Al de gerechten zijn natuurlijk ook los te verkrijgen.

Eet smakelijk
Toon ,
Rian en medewerkers.